Accident în Vâlcea: Şase persoane rănite, după impactul dintre un microbuz şi un TIR

Şase persoane au fost rănite, vineri, după impactul dintre un microbuz şi un TIR produs în localitatea Tătărani, din judeţul Vâlcea.

1023 afișări
Imaginea articolului Accident în Vâlcea: Şase persoane rănite, după impactul dintre un microbuz şi un TIR

Vâlcea: Şase răniţi după impactul dintre un microbuz de transport persoane şi un TIR

Pompierii din Vâlcea au intervenit, vineri, în localitatea Tătărani, comuna Băbeni, la un accident rutier în care au fost implicate un micribuz de transport persoane şi un TIR.

Potrivit ISU Vâlcea în urma impactului au fost rănite şase persoane.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauză că şoferul microbuzului nu a păstrat distanţa regulamentară.

La locul accidentului circulaţia se desfăşoară pe o bandă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici