Accident îngrozitor la Vaslui: Şapte persoane rănite, între care trei copii, după ce un TAXI s-a răsturnat | FOTO

Şapte persoane, între care trei copii, au fost rănite, duminică seara, după ce autoturismul care circula în regim taxi s-a răsturnat în localitatea Laza, judeţul Vaslui.

764 afișări
Imaginea articolului Accident îngrozitor la Vaslui: Şapte persoane rănite, între care trei copii, după ce un TAXI s-a răsturnat | FOTO

Şapte persoane rănite, între care trei copii, după ce un taxi s-a răsturnat în judeţul Vaslui | FOTO

Reprezentanţii ISU Vaslui au transmis că şase pasageri şi şoferul autoturismului taxi au fost duse la spital, una dintre victime fiind în stare gravă.

„Au fost implicate şapte persoane, şoferul şi şase clienţi, dintre victime trei sunt minori, cu toţii sunt conştienţi. Şase victime au fost trimise la spital. O victimă are leziuni mai grave”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici