Accident între un microbuz şi două autoturisme, în Bistriţa. Patru dintre cele 16 persoane implicate sunt duse la spital | FOTO

16 persoane au fost implicate, luni, într-un accident rutier, după ce un microbuz şi două autoturisme s-au ciocnit pe DN 17, în localitatea Baţa din Bistriţa-Năsăud, patru dintre victime urmând să fie duse la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

537 afișări
Imaginea articolului Accident între un microbuz şi două autoturisme, în Bistriţa. Patru dintre cele 16 persoane implicate sunt duse la spital | FOTO

Accident între un microbuz şi două autoturisme, în Bistriţa. Patru dintre cele 16 persoane implicate sunt duse la spital

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, 16 persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe DN 17, în localitatea Baţa, după ce microbuz şi două autoturisme s-au ciocnit.

Mai multe autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud intervin pentru a acorda primul ajutor răniţilor.

“Echipajele de intervenţie au găsit 16 pasageri implicaţi. La spital vor fi transportate patru victime, cu vârste între 36 şi 67 de ani, toate de sex feminin, cu fracturi, traumatisme toracice şi atacuri de panică. Au fost stabilizate şi vor fi transportate la spital pentru investigatii suplimentare de specialitate”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

În zona în care s-a petrecut accidentul circulaţia se desfăşoară cu dificultate. Mai multe echipaje ale Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud se află la locul accidentului şi urmează să stabilescă modul cum s-a petrecut accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici