Accident pe Autostrada A1, pe sensul Orţişoara-Timisoara: Microbuz cu opt persoane la bord, izbit de un camion | FOTO

Mai multe ambulanţe intervin, vineri, la un accident care s-a produs pe Autostrada A 1, între Orţişoara şi Timişoara, după impactul dintre un microbuz în care erau opt persoane şi un camion. Primele informaţii arată că doi oameni au nevoie de îngrijiri medicale.

240 afișări
Imaginea articolului Accident pe Autostrada A1, pe sensul Orţişoara-Timisoara: Microbuz cu opt persoane la bord, izbit de un camion | FOTO

Accident pe Autostrada A1, pe sensul Orţişoara-Timisoara: Microbuz cu opt persoane la bord, izbit de un camion

Primele informaţii primite din partea ISU Timiş arată că accidentul s-a produs între un microbuz şi un camion, pe A1, pe sensul Orţişoara-Timisoara.

„Din datele primite de la apelant, e vorba de un microbuz cu opt persoane şi un camion cu două persoane. Nu sunt victime încarcerate, două persoane ar necesita îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Mai multe autospeciale intervin pentru a le acorda victimelor primele îngrijiri medicale.

Poliţiştii verifică modul în care s-a produs accidentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici