Accident pe Şoseaua Antiaeriană din Capitală. Şase maşini implicate, cinci persoane rănite

Şase maşini au fost implicate, joi dimineaţă, într-un grav accident de circulaţie în Bucureşti, pe Şoseaua Antiaeriană, cinci persoane au fost rănite, iar alte două au suferit leziuni uşoare, a declarat Ioana Preda, purtătorul de cuvânt de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

99 afișări
Imaginea articolului Accident pe Şoseaua Antiaeriană din Capitală. Şase maşini implicate, cinci persoane rănite

Accident pe Şoseaua Antiaeriană din Capitală. Şase maşini implicate, cinci persoane rănite (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în legătură cu acest accident în jurul orei 8.30, a spus Ioana Preda.

Aceasta a arătat că, din primele informaţii, s-a stabilit că un autoturism Logan care circula pe banda I a pierdut controlul asupra direcţiei, a lovit un Mercedes care circula pe acelaşi sens şi pe care l-a proiectat pe sensul opus dinspre Drumul Sării către Podul Alexandria, alte patru maşini intrând în coliziune cu cele două autoturisme.

La faţa locului sunt echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Ambulanţei.

Preda a spus că din primele informaţii se pare că cinci persoane sunt rănite, iar alte două au zgârieturi, refuzând internarea şi primind ajutor medical la faţa locului.

În zonă nu este blocat traficul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici