Accident provocat de un şofer băut. O victimă a ajuns la spital

Un microbuz şi o maşină condusă de un şofer care a băut s-au ciocnit joi în judeţul Braşov. O persoană din maşină a fost rănită.

95 afișări
Imaginea articolului Accident provocat de un şofer băut. O victimă a ajuns la spital

Coliziune între un microbuz şi o maşină condusă de un şofer care a băut, în Braşov

Potrivit Infotrafic, accidentul s-a produs pe DN13 Braşov –Rupea, în localitatea Bod din judeţul Braşov.

Poliţia Braşov susţine că aici s-a produs o coliziune între un microbuz şi un autoturism, iar în urma acestuia a rezultat o victimă care a fost transportată la spital.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, valoarea indicând 0 în cazul şoferului de microbuz şi 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru şoferul maşinii.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.

Traficul a fost blocat.

 

 

 

Taguri:
microbuz,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici