Accident stupid la Vaslui: Un bărbat a murit după ce un copac din curte a căzut peste el

Un bărbat de 66 de ani, din comuna Coroieşti, judeţul Vaslui, a murit, vineri, după ce copacul pe care-l tăia, în curtea casei sale, a căzut peste el şi l-a lovit în cap. Poliţia a deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1368 afișări
Imaginea articolului Accident stupid la Vaslui: Un bărbat a murit după ce un copac din curte a căzut peste el

Accident stupid la Vaslui: Un bărbat a murit după ce un copac din curte a căzut peste el

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, bărbatul din satul Chilieni, comuna Coroieşti, a murit vineri, după ce a fost lovit de un arbore pe care l-a tăiat cu drujba vecinului. Accidentul a avut loc în curtea victimei, în apropierea unui pârâu.

"Era în curte. Avea nişte arbori în apropierea unui pârâu. Bărbatul de 66 de ani a decedat după ce un copac a căzut peste el. Apelul a fost făcut la 112 de o vecină. Era împreună cu unul dintre vecinii care i-a împrumutat şi o drujbă. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Poliţia va face o anchetă la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici