Acord estimat la 90 de milioane de euro pentru lucrări de reparaţii la străzile din sectorul 1 al Capitalei

Administraţia Domeniului Public Sector 1 vrea să contracteze lucrări de reparaţii a străzilor printr-un acord cadru cu o durată de 44 de luni şi o valoare estimată de 402,9 milioane lei (89,7 milioane euro), cu TVA.

79 afișări
Imaginea articolului Acord estimat la 90 de milioane de euro pentru lucrări de reparaţii la străzile din sectorul 1 al Capitalei

Acord estimat la 90 de milioane de euro pentru lucrări de reparaţii la străzile din sectorul 1 al Capitalei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Lucrările de reparaţii străzi sunt lucrări periodice, executate pe suprafeţe până la jumătate din suprafaţa totală. Aceste lucrări de reparaţii sunt menite să remedieze sau să atenueze unele defecte ale suprafeţei străzii cum ar fi: uzura specifică, planeitatea, etanşeitatea şi rugozitatea suprafeţei de rulare a îmbrăcăminţii. În această categorie intră şi refacerea îmbrăcăminţii pe fâşiile trasate, crăpate şi denivelate de deasupra conductelor tehnico - edilitare", se arată în anunţul de participare lansat de instituţie.

Proiectul va fi finanţat de la bugetul local şi are o valoare de până la 324,9 milioane lei, fără TVA.

Lucrările vor fi contactate prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Constructorii interesaţi de proiect pot depune ofertele sau cererile de participare până la 9 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici