Acţiune unică în Europa: 10% reducere în unele restaurante din Braşov pentru cei vaccinaţi

Mai mulţi comercianţi braşoveni oferă reducere 10% persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva COVID-19.

4957 afișări
Imaginea articolului Acţiune unică în Europa: 10% reducere în unele restaurante din Braşov pentru cei vaccinaţi

Acţiune unică în Europa: 10% reducere în unele restaurante din Braşov pentru cei vaccinaţi

Acţiunea este lansată de Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului împreună cu Asociaţia Smart City Braşov şi oferă, prin intermediul locaţiilor din centrul Braşovului, un discount de 10 % persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva Covid-19.

Apelul Asociaţiilor Comercianţilor din Centrul Istoric din Braşov a fost urmat de 16 locaţii care oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţia avută.

„Prin această acţiune inedită, unică în Europa, arată comercianţii braşoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania. Acţiunea de susţinere a vaccinării anti-Covid19 este lansată la Braşov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării şi are ca scop susţinerea atât a DSP cât şi a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării”, arată Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului.

Pe lângă afişele special create de asociaţiile iniţiatoare pentru acţiune vor fi afişate la locaţiile participante şi afişele de informare ale DSP.

„Susţinem campania de vaccinare şi ne alăturăm campaniei de comunicare a administraţiei publice fiindcă suntem convinşi că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuşi să revenim la o normalitate şi astfel relansăm domeniul ospitalităţii care a fost grav afectat de virus", declară Horia Huluban, preşedintele A.C.C.I. Bv.

Acţiunea ospitalităţii braşovene ţine două luni: din 28 decembrie până pe 28 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici