Actorul american Steven Seagal a oferit ajutor unei familii care şi-a pierdut casa într-un incendiu

Actorul american Steven Seagal, aflat timp câteva zile la Constanţa pentru filmările peliculei "Contract to Kill”, a oferit ajutor financiar unei familii care şi-a pierdut casa într-un incendiu şi a dat cadouri copiilor dintr-un centru de plasament.

841 afișări
Imaginea articolului Actorul american Steven Seagal a oferit ajutor unei familii care şi-a pierdut casa într-un incendiu

Actorul american Steven Seagal a oferit ajutor unei familii care şi-a pierdut casa într-un incendiu (Imagine: Mediafax Foto)

Steven Seagal s-a aflat câteva zile la Constanţa, pentru filmările peliculei "Contract to Kill”, care s-au desfăşurat în centrul vechi al oraşului şi în staţiunea Mamaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Joi, actorul a oferit ajutor financiar la un magazin de materiale de construcţii unei familii sărace pentru reconstrucţia casei acesteia, arsă într-un incendiu. De asemenea, Steven Seagal a dat cadouri copiilor dintr-un centrul de plasament şi urmează să ajute şi bătrânii aflaţi în căminul de la Poarta Albă, unde vor fi refăcute zugrăvelile interioare.

"Mă simt binecuvântat că am oportunitatea să ajut alţi oameni. Am venit în Constanţa pentru a filma, dar am auzit despre această tragedie şi am vrut să-i ajutăm pe aceşti oameni”, a spus Stevan Seagal.

El nu a vrut să răspundă întrebărilor despre film, spunând că întâlnirea de joi "a fost despre alţii, nu despre el".

"Nu am venit aici ca să vorbesc despre mine. Sunt aici pentru cei care suferă, nu să vorbesc despre cât de renumit sunt. Eu sunt un nimic”, a declarat actorul.

Seagal a spus că face astfel de gesturi umanitare oriunde merge, "în mii de locuri în toată lumea”, dar este prima oară când are o astfel de acţiune în Constanţa.

Născut pe 10 aprilie 1952, Steven Seagal este unul dintre cei mai renumiţi actori, producători şi scenarişti, având în portofoliu numeroase filme de acţiune. Seagal este maestru în arte marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido.

Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, activist pentru drepturile animalelor şi susţinător al independenţei Tibetului, implicându-se la nivel global în ajutorarea celor aflaţi în suferinţă.

Actorul vizitează România de peste 10 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici