Actorul Vladimir Găitan va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu

  • „Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă”, a anunţat fiica lui Vladimir Găitan, Gloria.
  • Trupul neînsufleţit al lui Vladimir Găitan va fi depus joi, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou.
631 afișări
Imaginea articolului Actorul Vladimir Găitan va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu

Vladimir Găitan va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu

„Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă. Mulţumim celor ce ne sunt şi ne-au fost alături cu gânduri bune şi avem rugămintea să înţelegeţi durerea adâncă ce ne copleşeşte în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenţilor şi farmaciştilor care l-au îngrijit şi au fost alături în cele mai grele clipe”, a transmis fiica actorului.

Trupul lui Vladimir Găitan va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, ora 13.00.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, ora 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sâmbăta, 14 noiembrie, ora 14.00 pe Aleea Artiştilor.

„Ne dorim ca atât presa cât şi cei ce vor să îşi ia rămas bun de la tata să dea dovadă de înţelegere, discreţie şi să respecte măsurile ce se impun în contextul actual. Transmitem tuturor multă sănătate în aceste vremuri de grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, adaugă Gloria.

Actorul Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani, anunţul fiind făcut, marţi seara, de colegul său, Vlad Rădescu: „Vladimir Găitan a trecut dincolo şi a lăsat teatrul şi filmul românesc, pe noi toţi, mult mai singuri... Condoleanţe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duţu!”.

Actorul Vladimir Găitan a fost una dintre elitele teatrului românesc. În 2002, el a primit „Ordinul Naţional Serviciul Credincios, în grad de Cavaler”, pentru devotamentul şi harul artistic.

Actorul a fost chinuit ani de zile de o boală incurabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici