Actriţa Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea într-un mesaj semnat de AUR

  • Actriţa Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea într-un mesaj semnat de partidul AUR.
  • Preşedintele George Simion susţine că este vorba despre o „intoxicare incalificabilă” şi anunţă că persoana care a trimis mesajul nu este membru al partidului pe care îl conduce.
7901 afișări
Imaginea articolului Actriţa Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea într-un mesaj semnat de AUR

Ameninţările cu moartea o vizează pe Maia Morgenstern şi pe fiica sa. De asemenea, în scrisoarea publicată pe Facebook scrie că toţi colegii actriţiei vor fi şi ei omorâţi.

La finalul mesajului antisemit scrie „din partea partidului AUR”.

Ulterior, liderul AUR a redactat un mesaj public în care explică faptul că este vorba despre o intoxicare.

„Alianţa pentru Unirea Românilor a luat act cu stupefacţie de atacul degradant, antisemit şi suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit şi îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii evreieşti în România, o cultură care face parte din fibra culturală a poporului român. Suntem consternaţi în faţa acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenţei că acest incident trist, survenit în chip programatic cu ocazia Paştelui evreiesc, este o intoxicare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod. Dorim să informăm opinia publică din România că cetăţeanul numit Andrei Illarie NU este membru al Alianţei pentru Unirea Românilor. Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze şi să pedepsească făptaşul cu celeritate”, a transmis George Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici