Adina Florea scapă de cercetarea Inspecţiei Judiciare privind protocolul SRI-PG publicat de Darius Vâlcov

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea fostului procuror general Augustin Lazăr de a redeschide cercetările Inspecţiei Judiciare pe numele Adinei Florea, după ce Darius Vâlcov a publicat protocolul secret PÎCCJ - SRI. Decizia nu este definitivă.

762 afișări
Imaginea articolului Adina Florea scapă de cercetarea Inspecţiei Judiciare privind protocolul SRI-PG publicat de Darius Vâlcov

Adina Florea scapă de cercetarea Inspecţiei Judiciare privind protocolul SRI-PG publicat de Darius Vâlcov

„Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare”, se arată în minuta Curţii de Apel Bucureşti.

Este vorba despre cererea fostului procuror general Augustin Lazăr de a fi redeschise cercetările în cazul Adinei Florea, cea care a câştigat concursul de numire în funcţia de şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor (concursul nu a fost încă validat de CSM).

Cercetarea Inspecţiei Judiciare a fost demarată după ce Darius Vâlcov a publicat pe pagina sa de Facebook protocolul secret din 2016 între SRI şi Parchetul General. Protocolul ar fi ieşit de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, de unde provine şi Adina Florea.

Însă Inspecţia Judiciară a clasat lucrarea, iar Lazăr a cerut Curţii de Apel Bucureşti redeschiderea verificărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici