Administratorul unei firme a înşelat 32 de persoane. Le-a cerut avans, dar nu le-a livrat produsele

Poliţiştii din Capitală fac joi o percheziţie domiciliară într-un dosar de înşelăciune. Administratorul unei firme este cercetat după ce ar fi încasat avans pentru produse electronice vândute pe internet, pe care nu le-a mai livrat.

535 afișări
Imaginea articolului Administratorul unei firme a înşelat 32 de persoane. Le-a cerut avans, dar nu le-a livrat produsele

Administratorul unei firme a înşelat 32 de persoane. Le-a cerut avans, dar nu le-a livrat produsele

Poliţiştii din Capitală pun joi în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară şi unul de aducere, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

De anul trecut şi până ân prezent, administratorul unei firme ar fi indus în eroare 32 de persoane, cărora le-ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unui site online, diferite produse electronice.

Din cercetări, s-a stabilit că bunurile ar fi fost achitate în avans de către victime, fără ca acestea să fie livrate.

Prejudiciul se ridică la aproximativ 310.000 de lei.

Suspectul va fi dus la audieri.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici