Adolescentul care a intrat cu maşina într-un grup de oameni, în Medgidia, a fost reţinut de poliţişti/ Două femei au murit în urma accidentului

Tânărul de 16 ani care a provocat, vineri seara, în oraşul Medgidia, judeţul Constanţa, un accident în urma căruia două femei au murit a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. Acesta a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu maşina în mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar.

2754 afișări
Imaginea articolului Adolescentul care a intrat cu maşina într-un grup de oameni, în Medgidia, a fost reţinut de poliţişti/ Două femei au murit în urma accidentului

Adolescentul care a provocat un accident soldat cu moartea a două femei, reţinut

Potrivit poliţiştilor constănţeni, tânărul care a provocat, vineri seara, în oraşul Medgidia, un accident în urma căruia două femei au murit a fost reţinut.

„Urmare a accidentului rutier din data de 12 iulie a.c., produs pe strada Fundătura Viilor din municipiul Medgidia, poliţişti din cadrul Birouluiui Rutier Medgidia l-au reţinut pe conducătorul auto, în vârstă de 16 ani, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa”, au informat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Potrivit acestora, adolescentul va fi prezentat, sâmbătă, Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul aflat la volan ar fi pierdut, vineri seara, controlul direcţiei şi a intrat cu maşina în mai mulţi oameni aflaţi pe trotuar şi apoi a pătruns într-o curte. Acesta a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins în scurt timp de poliţişti.

În urma impactului, două femei au murit, una la Spitalul Municipal Medgidia, iar cealaltă la Spitalul Judeţean din Constanţa, unde au fost transportate după efectuarea manevrelor de resuscitare.

La unitatea sanitară din Medgidia au mai ajuns o altă femeie şi doi copii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, cu diverse traumatisme şi leziuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici