Adomniţei a fost operat pentru deviaţie de sept

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a fost operat, luni dimineaţă, pentru deviaţie de sept la Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL "Prof.dr. Dorin Hociotă" din Bucureşti, de echipă condusă de profesorul Viorel Zainea, care l-a operat, în aprilie, şi pe ministrul Sănătăţii.

271 afișări
Imaginea articolului Adomniţei a fost operat pentru deviaţie de sept

Adomniţei a fost operat pentru deviaţie de sept (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit medicilor, starea sănătăţii ministrului Adomniţei este bună, iar dacă lucrurile vor evolua în continuare favorabil, demnitarul ar putea părăsi unitatea sanitară bucureşteană la sfârşitul acestei săptămâni.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a fost operat în 21 aprilie, de echipa profesorului Viorel Zainea, pentru un sindrom de obstrucţie nazală cu complicaţie, pentru care au fost folosite trei tehnici chirurgicale - chirurgie clasică, radiofrecvenţă şi chirurgie endoscopică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici