Adomniţei şi-a botezat fiica. La petrecere - miniştri, şeful SIE, şeful CNAS, şefi de CJ, politicieni

Miniştrii liberali Andrei Gerea şi Gigel Ştirbu au participat sâmbătă seară la petrecerea de botez a fiicei preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, la eveniment mai fiind prezenţi, printre alţii, şeful SIE, Teodor Meleşcanu, şi şeful CNAS, Cristian Buşoi.

1281 afișări
Imaginea articolului Adomniţei şi-a botezat fiica. La petrecere - miniştri, şeful SIE, şeful CNAS, şefi de CJ, politicieni

Cristian Admnitei (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Petrecerea de botez a fiicei şefului CJ, Cristian Adomniţei, a avut loc sâmbătă seară la un restaurant select din Iaşi, la eveniment participând peste 200 de persoane.

Printre invitaţi s-au numărat ministrul Economiei, Andrei Gerea, ministrul Culturii, Gigel Ştirbu, şeful SIE, Teodor Meleşcanu, viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu şi şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi.

De asemenea, au fost prezenţi majoritatea şefilor de consilii judeţene, membri ai PNL, printre care Horia Uioreanu (Cluj), Ciprian Dobre (Mureş) şi Mihai Ţurcanu (Botoşani). La petrecere a venit şi preşedintele CJ Neamţ, Culiţă Tărâţă, membru UNPR.

Petrecerea a durat până spre dimineaţă, iar cea care a întreţinut atmosfera a fost Loredana Groza.

Şeful PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, nu a fost prezent la petrecere, în schimb au venit deputatul Constantin Adăscăliţei, vicepreşedintele CJ Victorel Lupu şi consilierul judeţean Cristian Stanciu, toţi trei membri PSD.

Printre cei peste 200 de invitaţi s-au mai numărat deputaţii de Iaşi ai PDL, Petru Movilă şi Camelia Bogdănici, precum şi consilierul judeţean PDL Liviu Bulgaru. La petrecere a venit şi şeful filialei ieşene a PPDD, Alin Aivănoaei, totodată consilier judeţean.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu a mai ajuns la botezul fiicei lui Adomniţei, deşi confirmase vineri seară că va merge la petrecere.

Antonescu a plecat în cursul serii de sâmbătă, cu avionul, spre Bucureşti, surse din PNL Iaşi afirmând că şeful liberalilor a luat această decizie pentru a nu risca să rămână înzăpezit la Iaşi.

A fost o petrecere reuşită, care a durat până după ora patru dimineaţă. Cam aglomerat în sală, pentru că a venit lume multă, inclusiv primari din judeţ şi directori de instituţii. S-au servit patru feluri sofisticate de mâncare. Totul a fost de calitate”, a spus unul dintre participanţi.

Sabina-Maria, fiica lui Cristian Adomniţei, s-a născut pe 4 octombrie anul trecut, în ziua în care părinţii aniversau cinci ani de la căsătorie. Cristian Adomniţei şi avocata Sabina Vişinari, în prezent judecătoare, s-au căsătorit pe 4 octombrie 2008.

Preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, nu a dorit să ofere amănunte cu privire la botezul fiicei sale, spunând că este vorba despre un eveniment privat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici