Aglomeraţie din nou la metroul bucureştean / Raed Arafat ceruse soluţii pentru evitarea aglomerărilor majore

  • Mulţi dintre oameni păreau însă că încearcă să stea cât de departe pot unii de ceilalţi, aşa cum le recomandase şi Raed Arafat.
  • Metrorex a anunţat deja primele măsuri luate cu privire la coronavirus, printre acestea fiind dezinfectarea barelor şi a butoanelor de deschidere a uşilor.
  • Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, spunea că se face dezinfecţie la interval de 12 ore.
2810 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie din nou la metroul bucureştean / Raed Arafat ceruse soluţii pentru evitarea aglomerărilor majore

Aglomeraţie din nou la metroul bucureştean / Raed Arafat ceruse soluţii pentru evitarea aglomerărilor majore

Luni dimineaţă a fost din nou aglomeraţie la metroul bucureştean, la ora de vârf când oamenii merg la muncă. Raed Arafat ceruse Metrorex soluţii ca să fie evitate aglomerările majore.

Cu toate că şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a cerut soluţii pentru evitarea aglomerărilor majore de la metrou, în contextul răspândirii cronavirusului, luni dimineaţă la staţia de metrou Piaţa Victoriei era din nou plin de oameni.

Mulţi dintre oameni păreau însă că încearcă să stea cât de departe pot unii de ceilalţi, aşa cum le recomandase şi Raed Arafat.

Metrorex a anunţat deja primele măsuri luate cu privire la coronavirus, printre acestea fiind dezinfectarea barelor şi a butoanelor de deschidere a uşilor.

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, spunea că se face dezinfecţie la interval de 12 ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici