Aglomeraţie în a treia zi de Crăciun. Ce rute ar trebui să evite şoferii

Este semnalată aglomeraţie pe sensul către Braşov al DN1 Braşov - Ploieşti, pe Centura de Vest a Ploieştiului, în Comarnic, Sinaia şi Buşteni. Traficul este intens şi pe DN 73A, între Pârâul Rece şi Predeal.

364 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie în a treia zi de Crăciun. Ce rute ar trebui să evite şoferii

Aglomeraţie în a treia zi de Crăciun. Ce rute ar trebui să evite şoferii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Braşov-Ploieşti:

  • Centura de Vest a municipiului Ploieşti: trafic intens către Braşov, cu coloană între sensurile giratorii DN 1A - km. 60 şi Strejnicu-km. 61+500 de metri;
  • Comarnic: coloană în mişcare pe directia de deplasare Bucureşti-Braşov, de la km. 99+500 de metri (Nistoreşti) până la km. 107 (Comarnic);
  • Sinaia şi Buşteni: trafic intens pe sensul către Brasov, coloană în mişcare de la km. 124 până la km. 131, iar către Bucureşti, coloana este formată de la limita cu judeţul Braşov (staţiunea Predeal) până la km. 133.

De asemenea, valori de trafic ridicate sunt şi pe DN 73A, între Pârâul Rece şi Predeal, intersecţie cu DN 1.

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative.

„Recomandăm atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici