Al doilea deţinut evadat marţi de la Poarta Albă a fost prins

Al doilea deţinut evadat, marţi, de la Peninteciarul Poarta Albă, a fost prins joi, în jurul orei 11.00, de echipele de intervenţie ale Poliţiei şi ale Jandarmeriei în localitatea Rasova, din judeţul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15 afișări
Imaginea articolului Al doilea deţinut evadat marţi de la Poarta Albă a fost prins

Al doilea deţinut evadat marţi de la Poarta Albă a fost prins

Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi "Tomis", a declarat că Marian Acatrinei (19 ani) a fost reţinut în localitatea Rasova, în urma unei acţiuni comune a poliţiştilor şi a jandarmilor. Deţinutul a fost predat Poliţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, evadatul era transportat cu maşina Poliţiei, urmând să fie predat la Penitenciarul Poarta Albă.

Marian Acatrinei s-a născut în 26 iunie 1988, în comuna constănţeană Băneasa, şi a fost condamnat definitiv la un an pentru furt şi la 12 ani, în primă instanţă, pentru omor deosebit de grav.

Celălalt deţinut evadat, marţi dimineaţă, de la Penitenciarul Poarta Albă, Mihai Ion (39 de ani) a fost prins în cursul serii de marţi de către poliţiştii din localitatea constănţeană Cernavodă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici