Video Al treilea caz de COVID-19 din Ministerul Justiţiei a fost confirmat. Măsura luată de autorităţi

  • Al treilea caz de îmbolnăvire cu COVID-19 a fost confirmat în rândul personalului Ministerului Justiţiei
  • Pacientul este un angajat al Direcţiei Contencios din minister şi nu a mai fost prezent în sediul instituţiei din 9 aprilie
  • De mâine, Ministerul Justiţiei va lucra în sistem de telemuncă
495 afișări

Al treilea caz de îmbolnăvire de COVID-19 a fost confirmat la Ministerul Justiţiei. un angajat al Direcţiei Contencios a fost confirmat pozitiv cu infecţia de SARS CoV 2. Pacientul nu a mai venit la sediul ministerului din 9 aprilie.

Reprezentanţii Ministerului justiţiei au anunţat că toată activitatea se va muta în sistem de telemuncă, dar excepţie de la această regulă vor face ministrul şi secretarii de stat şi Serviciul Informaţii Clasificate precum şi Direcţia Tehnologia Informaţiei.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a pornit o anchetă epidemiologică pentru a stabilit toate persoanele cu care a intrat în contact angajatul ministerului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici