Alba: Şase persoane rănite într-un accident rutier

Şase persoane au fost rănite, joi dimineaţa, într-un accident rutier produs între localităţile Aiud şi Măgina, din judeţul Alba, în impact fiind implicat un microbuz de transport local şi un autoturism.

1 afișare
Imaginea articolului Alba: Şase persoane rănite într-un accident rutier

Alba: Şase persoane rănite într-un accident rutier

Potrivit Dispeceratului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, în urma accidentului şase persoane au fost rănite, atât călători în microbuzul de transport local, cât şi din autoturism. Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Aiud, însă pentru moment nu se ştie care este starea lor.

Poliţiştii au stabilit, din primele verificări, că accidentul s-ar fi produs din cauza şoferului microbuzului care a intrat pe contrasens, probabil într-o depăşire, moment în care s-a izbit frontal de un autoturism Dacia.

Tot joi dimineaţa, un alt accident rutier s-a produs în zona Cunţa, unde un microbuz de marfă s-a răsturnat, iar şoferul a fost grav rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici