ALERTĂ ANM: Ceaţă pe mai multe drumuri din ţară şi pe două autostrăzi/ Noi avertizări cod galben

Meteorologii au prelungit avertizările cod galben de ceaţă pentru patru judeţe, până la ora 14.00. De asemenea, două judeţe noi au intrat sub cod galben de ceaţă.

541 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ANM: Ceaţă pe mai multe drumuri din ţară şi pe două autostrăzi/ Noi avertizări cod galben

ALERTĂ ANM: Ceaţă pe mai multe drumuri din ţară şi pe două autostrăzi/ Şase judeţe, sub avertizări cod galben

Codul galben de ceaţă, prelungit până la ora 14.00 în 4 judeţe. Noi avertizări pentru două judeţe

Avertizările cod galben de ceaţă au fost prelungite până la ora 14.00 pentru localităţi din judeţele Constanţa, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi.

De asemenea, meteorologii au emis noi avertizări cod galben de ceaţă pentru judeţele Ialomiţa şi Brăila, până la ora 14.00.

În zonele vizate se înregistrează ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În plus, în localităţile din judeţul Constanţa vizate de codul galben de ceaţă se depune chiciură, iar în celelalte sunt posibile depuneri îngheţate.

Ceaţă pe mai multe drumuri din ţară şi pe două autostrăzi

Meteorologii au anunţat, marţi dimineaţă, că şase judeţe se află sub avertizări cod galben de ceaţă care determină scăderea vizibilităţii. Se circulă greu pe autostrăzile A2 Bucureşti –Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti şi pe mai multe şosele din ţară.

Administraţia Naţională de Meteorologie emis două atenţionări cod galben de ceaţă şi chiciură care vizează judeţele Constanţa şi Tulcea până la ora 8.00, respectiv Giurgiu, Teleorman, Călăraşi şi Olt până la ora 10.00.

În zonele vizate se înregistrează ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. În plus, în multe localităţi se depune chiciură.

Centrul Infotrafic anunţă că se circulă însă în condiţii de ceaţă pe autostrăzile A2 Bucureşti –Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti şi pe mai multe drumuri din judeţele Vrancea, Constanţa, Gorj, Giurgiu, Teleorman , Călăraşi, Brăila şi Ialomiţa.

Şoferii sunt sfătuiţi să sporească atenţia, să conducă prudent, evitând să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, să utilizeze luminile de întâlnire şi pecele de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici