Alertă de vizibilitate redusă pe mai multe drumuri din ţară. Şase judeţe şi două autostrăzi, afectate de ceaţă densă

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, duminică, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe drumuri din ţară, vizibilitatea putând să scadă izolat chiar sub 50 de metri.

356 afișări
Imaginea articolului Alertă de vizibilitate redusă pe mai multe drumuri din ţară. Şase judeţe şi două autostrăzi, afectate de ceaţă densă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române duminică seara se circulă îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, care a redus vizibilitatea în trafic sub 150 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Teleorman.

Pe Autostrada A3 Bucureşti –Ploieşti ceaţa a redus vizibilitatea sub 50 de metri. De asemenea, A2 Bucureşti-Constanţa este afectată de ceaţă densă.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, poliţiştii rutieri recomandă sporirea atenţei la volan, evitarea bruscării comenzilor autovehiculului şi a depăşirilor riscante.

De asemenea, şoferii trebuie să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă şi să crească distanţa între vehicule.

Meteorologi au emis, duminică, o atenţionare cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe din Sudul şi Sud-Estul ţării, valabilă până la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici