Alertă falsă cu bombă în centrul municipiului Timişoara

Jandarmii au stabilit că alarma cu bombă declanşată, miercuri, după un apel telefonic care anunţa că în centrul municipiului Timişoara ar exista două maşini-capcană care urmau să explodeze a fost falsă.

52 afișări
Imaginea articolului Alertă falsă cu bombă în centrul municipiului Timişoara

Alertă falsă cu bombă în centrul municipiului Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Mobile din Timişoara, Daniela Stanciu, a declarat, miercuri, că jandarmii au încheiat cercetările şi s-au retras din centrul Timişoarei, din zona parcărilor, informându-i pe trecători că nu există niciun pericol de explozie.

"Au izolat zona, au făcut verificări, dar nu au găsit nimic. Se pare că poliţiştii au deja un suspect care ar fi putut da telefonul de alertă şi care este un client mai vechi al lor. Până acum, poliţiştii au constatat că apelul a fost dat de la un telefon public", a spus Daniela Stanciu.

Potrivit sursei citate, persoana care a alertat autorităţile poate fi amendată cu cel mult 500 de lei.

În ultimele două săptămâni, la Timişoara au mai avut loc două intervenţii ale echipelor speciale de jandarmi, după ce la numărul de urgenţă 112 au fost anunţate amplasarea unor bombe în Gara de Nord, dar şi la un hypermarket din oraş, care însă au fost false.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici