ALERTĂ METEO: Cod roşu de vijelii în cinci judeţe din ţară. Cod portocaliu în mai multe judeţe din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie a extins, miercuri, atenţionările nowcasting cod roşu de vijelii pentru judeţele Braşov, Sibiu, Argeş, Prahova şi Dâmboviţa şi a emis noi avertizări cod portocaliu pentru judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Vâlcea şi Alba.

9933 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO: Cod roşu de vijelii în cinci judeţe din ţară. Cod portocaliu în mai multe judeţe din ţară

ALERTĂ METEO: Cod roşu de vijelii în cinci judeţe din ţară

Meteorologii avertizează că, până la ora 21.00 în judeţele Braşov, Sibiu, Argeş, Prahova şi Dâmboviţa la altitudini de peste 2.000 metri, se va înregistra vânt puternic, cu rafale de peste 140-150 km/h.

De asemenea, până la ora 24.00, în judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Vâlcea şi Alba, zona de munte de peste cota 1.800 de metri se va înregistra vânt puternic cu viteze ce vor depăşi la rafală 120 km/h.

În vigoare sunt şi avertizări cod galben, până la ora 21.00, pentru zona joasă a judeţelor Alba, Braşov şi Sibiu şi până la ora 20.00 pentru zona joasă a judeţelor Arad şi Timiş, unde ae vor semnala intensificări ale vântului care local vor atinge la rafală 55 - 65 km/h şi izolat 70 - 80 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Taguri:
cod roşu,
vijelii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici