Alte 174 cazuri de gripă nouă au fost confirmate, totalul a ajuns la 4.548

Alte 174 cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind în Bucureşti şi judeţele Dolj, Botoşani, Argeş şi Sibiu, totalul la nivel naţional ajungând la 4.548, a anunţat, sâmbătă, Ministerul Sănătăţii.

14 afișări
Imaginea articolului Alte 174 cazuri de gripă nouă au fost confirmate, totalul a ajuns la 4.548

Alte 174 cazuri de gripă nouă au fost confirmate, totalul a ajuns la 4.548 (Imagine: Mediafax Foto)

În ultimele ore nu au au mai fost înregistrate decese din cauza gripei A/H1N1, numărul acestora rămânând 18, a precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă

Cele mai multe cazuri noi de îmbolnăviri au fost înregistrate în Bucureşti (38) şi judeţele Dolj (23), Botoşani (13), Argeş şi Sibiu (12).

Alte cazuri au fost confirmate în Constanţa (şapte), Giurgiu (şase), Arad, Cluj, Vrancea (câte cinci), Alba, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Neamţ, Olt (câte patru), Mehedinţi, Mureş, Prahova, Timiş (câte trei), Tulcea, Ilfov (câte două), Bistriţa, Braşov, Covasna, Harghita, Maramureş, Sălaj, Teleorman şi Vaslui (câte un caz).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici