Alte două oraşe mari din România se alătură Bucureştiului şi Clujului şi depăşesc coeficientul de cazuri de Covid-19

4513 afișări
Imaginea articolului Alte două oraşe mari din România se alătură Bucureştiului şi Clujului şi depăşesc coeficientul de cazuri de Covid-19

Oraşele Timişoara şi Sibiu au depăşit, vineri, coeficientul de 3 la mia de locuitori şi intră în scenariul roşu.

În ultimele 14 zile, în oraşul Sibiu au fost confirmate 555 de cazuri noi de COVID-19 şi s-a ajuns la un coeficient de infectare de 3,24 la mia de locuitori.

În judeţul Sibiu sunt, însă, şi localităţi cu coeficient de infectare mai mare de 10. Este vorba de Apoldu de Jos (10,64, cu 11 cazuri pozitive în 14 zile), dar şi localităţi unde nu au fost înregistrate cazuri de COVID-19 în ultimele 14 zile: Alma, Giacăş, Şmig, Alţîna, Ghijasa de Sus, Sângătin etc.

Rata de incidenţă cumulată la nivelul judeţului Sibiu este de 1,98/1000 de locuitori în ultimele 14 zile.

Şi oraşul Timişoara a depăşit rata de incidenţă cumulată de 3 la mie, vineri având un coeficient de 3,39.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
covid,
infectare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici