Alte opt persoane au decedat din cauza gerului

Alte opt persoane au decedat din cauza gerului, în judeţele Botoşani, Iaşi, Alba, Suceava şi Neamţ, numărul total al victimelor temperaturilor foarte scăzute din ultimele şapte zile ajungând la 31, a anunţat, marţi, Ministerul Sănătăţii.

13 afișări
Imaginea articolului Alte opt persoane au decedat din cauza gerului

Alte opt persoane au decedat din cauza gerului (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Potrivit datelor centralizate la Ministerul Sănătăţii, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte opt cazuri de deces. Astfel, în judeţul Botoşani au fost înregistrate trei cazuri, în Iaşi două, iar în Alba, Suceava şi Neamţ câte unul.

Alte 23 de decese au fost confirmate în intervalul 20-25 ianuarie, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 31, potrivit oficialilor Ministerului Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici