Alternativa online a sălii de clasă: Testări gratuite pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

  • Şcolile se vor redeschide la început de iunie pentru cei din clasele terminale
  • Nu toţi părinţii sunt de acord cu aceste cursuri de pregătire pentru examenele naţionale
  • O platforma privată îi testează gratuit pe elevi pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat
  • Testele nu îţi dau doar o notă, ci îţi spun şi cât de bine te descurci la acea materie
291 afișări
Imaginea articolului Alternativa online a sălii de clasă: Testări gratuite pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Sursa FOTO: Profimedia

Şcolile se vor redeschide pentru elevii care termină gimnaziul şi liceul. Aceştia vor putea participa la pregătire, însă, cursurile vor arăta atfel decât până acum. Vor intra doar 10 elevi într-o clasă care vor sta la doi metri distanţă unul de altul.
Problema este că nu toţi părinţii sunt de acord cu aceste cursuri de pregătire deoarece sunt de părere că îşi expun copiii şi îi pun în pericol. Aşa că sunt mulţi cei care optează pentru meditaţiile online.

Cei care nu vor totuşi să scoată bani din buzunare, pot să-i îndrume pe elevi să folosească o platformă privată care îi testează gratuit pentru Bacalaureat şi Evaluarea Naţională.

„Primul test îi va spune unui elev care este nivelul său actual, punctele tari şi punctele slabe, dar şi unde ar trebui să mai lucreze pentru a îndrepta lacunele identificate”, îţi spune Dragoş Iliescu, fondatorul platformei.

„La matematică, testele cuprind peste 20.000 de probleme care acoperă programa şcolară, fără ca întrebările să se repete, chiar dacă un elev doreşte să dea de zece ori acelaşi test”, mai adaugă Dragoş Iliescu.

Testele sunt concepute astfel încât să cuprindă tot ceea ce se cere în programa de evaluare naţională de clasa a VIII-a, respectiv a XII-a. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici