Ambasada SUA din Bucureşti va fi închisă luni, de Ziua Preşedinţilor

Ambasada SUA din Bucuresti va fi închisă luni pentru a sărbători Ziua Preşedinţilor, potrivit unui comunicat al misiunii diplomatice remis MEDIAFAX.

59 afișări
Imaginea articolului Ambasada SUA din Bucureşti va fi închisă luni, de Ziua Preşedinţilor

Ambasada SUA din Bucureşti va fi închisă luni, de Ziua Preşedinţilor (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Ambasada va reveni la programul normal marţi, se mai arată în comunicat.

Până la mijlocul anilor 1970, ziua de 22 februarie (data naşterii lui George Washington, primul preşedinte al Statelor Unite ale Americii) a fost sărbătoare naţională. Totodată, ziua de 12 februarie, data naşterii lui Abraham Lincoln, preşedinte al SUA în perioada Războiului Civil, era considerată sărbătoare în multe dintre statele americane.

Ulterior a fost aleasă o singură zi, a treia luni din februarie, pentru a-i sărbători pe toţi foştii preşedinţi americani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici