Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos, Matthijs van Bonzel, a primit Placheta de onoare a MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a acordat Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne ambasadorului Regatului Ţărilor de Jos, Matthijs van Bonzel, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat dezvoltării domeniului securităţii naţionale şi consolidării statului de drept.

88 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos, Matthijs van Bonzel, a primit Placheta de onoare a MAI

Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos, Matthijs van Bonzel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ministerul Afacerilor Interne informează că ceremonia de acordare a Plachetei de Onoare a avut loc miercuri, Gabriel Oprea mulţumind autorităţilor olandeze pentru sprijinul acordat României în procesul de modernizare a instituţiilor naţionale şi consolidare a valorilor democraţiei, în special în ceea ce priveşte lupta anticorupţie şi continuarea reformelor în justiţie.

Viceprim-ministrul pentru securitate naţională Gabriel Oprea a apreciat şi susţinerea Ambasadei Olandei la Bucureşti în dezvoltarea Direcţiei Generale Anticorupţie din MAI, încă de la momentul operaţionalizării acestei structuri, în anul 2005.

Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos, Matthijs van Bonzel, a reafirmat sprijinul ţării sale pentru întărirea statului de drept, inclusiv prin consolidarea instituţiilor statului român din sectorul securităţii naţionale, amintind ca exemple în acest sens, colaborarea în domeniul poliţienesc şi sprijinul în domeniul luptei împotriva corupţiei.

MAI precizează că placheta de onoare este cea mai importantă distincţie a instituţiei şi se acordă personalităţilor române şi străine pentru sprijinul constant acordat Ministerului Afacerilor Interne şi pentru contribuţia majoră la dezvoltarea domeniului securităţii naţionale a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici