Ambulanţa Bucureşti – Ilfov : Sute de cazuri de afecţiuni digestive, din cauza exceselor alimentare de Paşte

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov a fost solicitat, în prima zi de Paşte, de 1246 de persoane, dintre care 76 de cazuri au fost în locuri publice.

102 afișări
Imaginea articolului Ambulanţa Bucureşti – Ilfov : Sute de cazuri de afecţiuni digestive, din cauza exceselor alimentare de Paşte

Ambulanţa Bucureşti – Ilfov : Sute de cazuri de afecţiuni digestive, din cauza exceselor alimentare de Paşte

„În prima zi de Paşte am avut 1246 de cazuri, dintre care 795 au fost urgenţe de cod roşu şi galben. 76 de cazuri au fost în locuri publice, dintre care 9 lipotimii şi 5 sincope” a declarat, pentru MEDIAFAX, Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, dintre cele 1246 de cazuri, peste 240 au fost de afecţiuni digestive, din cauza exceselor alimentare.

„Au fost şi infarcte miocardice, au fost şi edeme pulmonare, accidente vasculare cerebrale şi chiar accidente rutiere”, a mai precizat Alis Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici