Ambulanţă implicată într-un accident la Eforie. Pacientul pe care îl transporta a murit la spital

O ambulanţă care avea semnalele acustice şi luminoase puse în funcţiune a fost implicată, miercuri seară, într-un accident care a avut loc în localitatea constănţeană Eforie, pacientul pe care îl transporta, un bărbat în vârstă de 80 de ani, decedând câteva ore mai târziu la spital.

392 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă implicată într-un accident la Eforie. Pacientul pe care îl transporta a murit la spital

Ambulanţă (Imagine. Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, în staţiunea Eforie Nord. Astfel, un autoturism marca Renault care mergea în faţa ambulanţei, către Constanţa, a virat la stânga, fără să se asigure, şi a acroşat autospeciala aflată în acel moment în depăşire şi având semnalele acustice şi luminoase pornite.

Ambulanţa, în care se aflau o asistentă medicală şi un pacient de 80 de ani, a fost proiectată pe contrasens, unde s-a izbit de peretele unui imobil.

Ulterior, pacientul de 80 de ani a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o altă ambulanţă, însă a decedat câteva ore mai târziu în Unitatea Primiri Urgenţe. Medicii legişti urmează să stabilească dacă decesul a fost provocat de rănile suferite în accident.

În urma impactului, şoferul ambulanţei a rămas blocat în autoutilitară, pentru scoaterea lui fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa.

De asemenea, în accident a fost rănită uşor şi asistenta medicală, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici