Ambulanţă în misiune, lovită de un camion-şcoală, în timpul examenului pentru permis auto

O ambulanţă care se afla în misiune pentru a prelua o pacientă însărcinată a fost lovită de un camion-şcoală în municipiul Vaslui. Bărbatul care a provocat accidentul susţinea proba practică a examenului de obţinere a permisului auto, transmite corespondentul MEDIAFAX.

985 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă în misiune, lovită de un camion-şcoală, în timpul examenului pentru permis auto

Vaslui: Ambulanţă în misiune, lovită de un camion-şcoală, în timpul examenului pentru permis auto

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că ambulanţa avea semnalele luminoase şi acustice pornite în momentul în care a avut loc evenimentul rutier.

Din cauza lipsei de experienţă, candidatul care susţinea, sâmbătă, proba practică a examenului de obţinere a permisului auto a frânat brusc camionul-şcoală, în faţa autospecialei.

"Au fost implicate o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care se deplasa la o intervenţie în localitatea Gârceni şi un autocamion folosit de şcolile de şoferi. Ambulanţa era în misiune, cod galben, mergea să preia pe cineva, erau în maşină şoferul şi o asistentă medicală, se deplasa într-o suburbie a municipiului Vaslui, pe direcţia Vaslui-Bacău, pe strada Mihail Sadoveanu. Mergea în regim prioritar, avea pornite semnalele acustice şi luminoase. Pe strada Mihail Sadoveanu a lovit un autocamion-şcoală. Nu au rezultat victime. Ambulanţa era condusă de un şofer de 54 de ani, din Vaslui, iar acel autocamion era condus de un bărbat de 21 de ani, din Vaslui, se derula un examen. Se pare că autocamionul ar fi avut o oprire neregulamentară, care a cauzat evenimentul", a spus Gheorghiţă.

Femeia însărcinată a fost preluată de o altă ambulanţă.

În camionul-şcoală se afla şi un examinator din cadrul Serviciului de Permise.

Pentru a face faţă solicitărilor, proba practică se desfăşoară şi în weekend, la Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici