Ambuteiaje în mai multe cartiere bucureştene, din cauza grevei de la metrou - VIDEO şi FOTO

Traficul rutier în Bucureşti era extrem de dificil marţi, în jurul orei 8.00, din cauza grevei de la metrou, circulaţia în cartierele Militari, unde pasajul Lujerului era blocat, Rahova, Berceni şi Pantelimon se desfăşura cu greutate.

65 afișări
Imaginea articolului Ambuteiaje în mai multe cartiere bucureştene, din cauza grevei de la metrou - VIDEO şi FOTO

Ambuteiaje în mai multe cartiere bucureştene, din cauza grevei de la metrou (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Brigada de Poliţie Rutieră afirmă că Pasajul Lujerului şi Şoseaua Virtuţii erau cele mai aglomerate marţi dimineaţa.

Efectivele poliţiştilor rutieri au fost majorate, iar aceştia fac apel la şoferi să respecte regulile de circulaţie, pentru a nu crea ambuteiaje.

Mijloacele RATB erau aglomerate marţi dimineaţa din cauza grevei angajaţilor de la Metrorex, care au oprit lucrul între orele 4.00 şi 16.00, fiind nemulţumiţi de lipsa unei oferte din partea administraţiei privind majorarea salariilor.

Tramvaiele şi autobuzele erau pline marţi dimineaţa.

Totodată, numărul mijloacelor de transport particulare a crescut, susţin poliţiştii rutieri, care sunt şi ei mai numeroşi, fiind convocaţi pentru fluidizarea traficului.

Companiile de taxi au fost luate cu asalt marţi dimineaţa, de către clienţi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici