Amendă de zece euro pentru un francez care ţinea în lesă un român

Tribunalul Corecţional din Carcassonne a decis amendarea cu zece euro a unui cuplu de homosexuali, prins de poliţişti pe o stradă principală, care au observat că unul dintre bărbaţi îl ţinea pe celălalt într-o lesă legată în jurul sexului.

22 afișări

Un bărbat de 63 de ani îşi ţinea partenerul, un român de 50 de ani, legat cu o lesă, prinsă de prohab, potrivit declaraţiilor acestora, relatează www.20min.ch.

Astfel, cei doi au fost reţinuţi, de poliţiştii municipali, sub acuzaţia de atentat la pudoare.

Ei au fost duşi în faţa unui judecător, sâmbătă, care a decis amendarea cu zece euro, cu suspendare, cerându-le celor doi să-şi rezerve jocurile intime la domiciliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici