Amendament de majorare a cheltuielilor de personal la CNSAS cu aproape un milion de lei

Comisiile de buget-finanţe au adoptat, sâmbătă, un amendament la proiectul legii bugetului de stat pe 2010, prin care se majorează cheltuielile de personal la CNSAS cu circa 1.000.000 de lei, de la 11,63 milioane lei la 12,55 milioane lei.

28 afișări
Imaginea articolului Amendament de majorare a cheltuielilor de personal la CNSAS cu aproape un milion de lei

Amendament de majorare a cheltuielilor de personal la CNSAS cu aproape un milion de lei (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Amendamentul a fost iniţiat de comisiile juridice.

Propunerea în acest sens a fost aprobată cu 20 de voturi "pentru", 16 voturi "împotrivă" şi 2 abţineri.

Amendamentul a trecut după ce a fost supus a doua oară la vot, prima dată fiind o situaţie de balotaj.

Totodată, a fost adoptat un amendament prin care s-au transferat 13.000 lei de la categoria "Sporuri pentru condiţii de muncă" la categoria "Salarii de merit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici