AMOFM Bucureşti: 48 de societăţi au anunţat disponibilizarea a 11.300 locuri de muncă

Directorul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, Dumitru Pelican, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că 48 de societăţi din Capitală au anunţat disponibilizarea, până în luna martie, a 11.300 de locuri de muncă.

109 afișări
Imaginea articolului AMOFM Bucureşti: 48 de societăţi au anunţat disponibilizarea a 11.300 locuri de muncă

AMOFM Bucureşti: 48 de societăţi au anunţat disponibilizarea a 11.300 locuri de muncă (Imagine: Mediafax Foto)

Dumitru Pelican a precizat că, până acum, AMOFM a primit notificări de la 48 de societăţi care au anunţat disponibilizarea a 11.300 de locuri de muncă, până în luna martie.

Din cele 11.300 de locuri de muncă care vor fi disponibilizate, doar 2.300 sunt ocupate de bucureşteni, restul lucrătorilor urmând să se întoarcă în localitatea de reşedinţă pentru a putea primi indemnizaţia de şomaj.

Un număr de 23 de firme au anunţat, până în prezent, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Prahova că în lunile ianuarie, februarie şi martie vor face disponibilizări masive, numărul total al persoanelor care vor fi concediate în această perioadă urmând să ajungă la 3.165.

Purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Prahova, Dragoş Pârvan, a declarat, miercuri, că instituţia pe care o reprezintă a primit o înştiinţare prin care compania Petrom, membră a grupului austriac OMV, anunţă că începând cu 1 februarie va disponibiliza, la nivelul întregii ţări, trei mii de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici