Ancheta în dosarul fostului şef DGIPI vizează şi un judecător de la Biroul de Carte Funciară

Ancheta în dosarul în care au fost reţinute patru persoane, printre care şi fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, îl vizează şi pe un judecător de la Biroul de Carte Funciară de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

112 afișări
Imaginea articolului Ancheta în dosarul fostului şef DGIPI vizează şi un judecător de la Biroul de Carte Funciară

Ancheta în dosarul fostului şef DGIPI vizează şi un judecător de la Biroul de Carte Funciară

Gheorghe Cuzuc este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, potrivit unor surse judiciare.

Gheorghe Cuzuc este învinuit în acest dosar, acuzaţiile aduse lui de DNA referindu-se la intabularea terenului care face obiectul dosarului în care sunt acuzaţi omul de afaceri Puiu Popoviciu şi fostul rector al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti (USAMVB), Ioan Alecu, dosar care s-a conexat la cel în care sunt acuzaţi fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, şi şefului Diviziei de Operaţiuni din Direcţia Generală Anticorupţie, Petre Pitcovici.

Numele lui Gheorghe Cuzuc a fost vehiculat în cadrul anchetei referitoare la asocierea companiei Poşta Română cu un grup de firme în vederea realizării unui proiect imobiliar pe Calea Victoriei din Bucureşti, caz în care sunt implicaţi fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu şi fostul ministru al Comunicaţiilor, Zsolt Nagy.

Gheorghe Cuzuc este judecătorul care a intabulat respectivul teren.

Fostul şef al DGIPI Cornel Şerban, şeful Diviziei de Operaţiuni din DGA, Petre Pitcovici, omul de afaceri Puiu Popoviciu şi Ioan Alecu, fost rector al Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti au fost reţinuţi de DNA, în noaptea de marţi spre miercuri.

DNA a reluat, miercuri, audierile în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici