Anchetă la Cernavodă, după ce doi soţi au fost găsiţi morţi în casă

Poliţiştii constănţeni au deschis, luni, o anchetă după ce două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite moarte în locuinţa lor din oraşul Cernavodă, cel mai probabil din cauza unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

276 afișări
Imaginea articolului Anchetă la Cernavodă, după ce doi soţi au fost găsiţi morţi în casă

Anchetă la Cernavodă, după ce doi soţi au fost găsiţi morţi în casă

Potrivit poliţiştilor constănţeni cei doi soţi, în vârstă de 72 de ani şi 76 de ani, au fost găsiţi morţi în casă, luni dimineaţă, de către fiica lor, care venise să-i viziteze.

Trupurile celor doi au fost descoperite în baia imobilului, situat pe strada Anghel Saligny din Cernavodă.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii criminalişti şi, conform primelor informaţii, pe trupurile celor doi soţi nu au fost găsite urme de violenţă.

Medicii legişti vor stabili cauza exactă a deceselor.

Cel mai probabil, a fost vorba de o intoxicaţie cu monoxid de carbon sau gaz, locuinţa celor doi fiind prevăzută cu o minicentrală care funcţionează pe gaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici