Andreea Cosma, plângere la Poliţie după ce ar fi fost ameninţă: Sunt suspiciuni că mesajele ar veni de la Negulescu | FOTO

Deputatul Andreea Cosma a depus o plângere la poliţie, susţinând că ar fi primit mesaje de ameninţare. Parlamentarul le-a pus la dispoziţie poliţiştilor mesajele primite pe telefon, precizând că suspectează că Mircea Negulescu ar fi autorul lor.

1136 afișări
Imaginea articolului Andreea Cosma, plângere la Poliţie după ce ar fi fost ameninţă: Sunt suspiciuni că mesajele ar veni de la Negulescu | FOTO

Cosma, plângere la Poliţie după ce ar fi fost ameninţă: Sunt suspiciuni că mesajele ar veni de la Negulescu

"Interlocutor: Am vorbit cu Lucică şi o să-ţi închid gura şi ţie şi lu fractu

Andreea Cosma: Cine sunteţi şi ce doriţi?

Interlocutor: După ce scap de CSM îţi promit că te termin. Mă voi ocupa personal de tine.

Andreea Cosma: Nu ştiu cine sunteţi am să sun la poliţie", este una dintre conversaţiile pe care parlamentarul le-a prezentat poliţiştilor.

Deputatul a precizat, pentru MEDIAFAX, că mesajele au început să vină începând cu data de 23 ianuarie.

"Ieri am fost la ministrul Carmen Dan şi i-am explicat situaţia, i-am spus despre mesajele pe care le-am primit. După audienţa de ieri, doamna ministru m-a trimis la Cătălin Ioniţă, care m-a programat pentru astăzi la IGPR, pentru că acolo au mijloacele tehnice speciale pentru a face fotografii judiciare telefonului. Le-am spus că sunt suspiciuni că mesajele ar veni de la procurorul Mircea Negulescu, mai ales că le-am primit în 23 Ianuarie, înainte ca CSM să îl excludă din magistratura. E normal să cred că vin de la el mesajele, pentru că vorbeşte de CSM, de Lucică. Am fost azi la IGPR, le-am spus despre ce e vorba şi a rămas ca ei să cerceteze. Poliţia a fost foarte promptă şi a încercat să mă ajute", a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Cosma.

Andreea Cosma şi fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploieşti. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploieşti, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus şi o plângere penală împotriva magistraţilor. El a fost citat, marţi, pentru a îşi susţine plângerea însă nu s-a prezentat.

Şi Andreea Cosma a fost citată de procurori, însă le-a spus că nu se va prezenta întrucât miercuri seara va pleca într-o vacanţă în străinătate.

Fratele şi tatăl deputatului PSD Andreea Cosma, Vlad şi Mircea Cosma, au fost trimişi în judecată de către DNA în aprilie 2014, alături de alte două persoane. Vlad Cosma este acuzat de trafic de influenţă, Răzvan Alexe este cercetat pentru trafic de influenţă şi dare de mită, iar Mircea Cosma şi Daniel Alixandrescu sunt judecaţi pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

La ultimul termen al apelului de la ÎCCJ al procesului lui Vlad şi Mircea Cosma, care a avut loc luni, 19 februarie, cel dintâi a spus, în ultimul cuvânt, că îşi menţine nevinovăţia şi că, în cazul în care magistraţii îl vor găsi vinovat, îi roagă să aibă în vedere faptul că va deveni tătic. Procurorii au cerut 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru Vlad Cosma, iar pentru tatăl său menţinerea pedepsei de 8 ani. După mai bine de şapte ore de audieri, magistraţii au anunţat că vor pronunţa sentinţa în 5 martie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici