Angajat de la Mina Lupeni, la spital după ce a căzut de la cinci metri înălţime

Un angajat de la Mina Lupeni a fost dus, marţi, la spital, după ce a căzut de la cinci metri înălţime. Starea sa este stabilă, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Hunedoara, care fac o anchetă în acest caz.

185 afișări
Imaginea articolului Angajat de la Mina Lupeni, la spital după ce a căzut de la cinci metri înălţime

Angajat de la Mina Lupeni, la spital după ce a căzut de la cinci metri înălţime

Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat, corespndentului MEDIAFAX, că se fac cercetări după un accident la Mina Lupeni.

„Poliţiştii fac cercetări privitoare la circumstanţele în care a survenit evenimentul. Bărbatul este în stare stabilă”, a spus Niţu.

Surse din cadrul anchetei au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că angajatul de Mina Lupeni, în vârstă de 45 de ani, a căzut de la aproximativ cinci metri înălţime, de pe un pod.

Minerul a fost dus la spital, starea sa fiind stabilă.

Şi inspectorii de muncă au deschis o anchetă.

"Persoana respectivă a căzut de pe un plan înclinat, la cinci metri, este în operaţie, este un eveniment cu incapacitate temporară de muncă, pe care îl va cerceta angajatorul. La suprafaţă s-a întâmplat”, a spus Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara.

Minerul rănit mai avea doar câteva zile până la pensie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici