Angelina Jolie şi tatăl ei sunt la cuţite din cauza războiului din Fâşia Gaza

În timp ce vedeta îi apără pe palestinieni, Jon Voight o insultă într-un videoclip: „Spui doar minciuni”.

1044 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi tatăl ei sunt la cuţite din cauza războiului din Fâşia Gaza

Ceartă în familia Angelinei Jolie. Actorul Jon Voight a criticat dur postările anti-israeliene ale fiicei sale, Angelina Jolie, în direct pe video, etichetându-le „minciuni”.

Jolie a condamnat ferm răspunsul IDF la atacurile teroriste Hamas din 7 octombrie, care au ucis 1.400 de persoane, dintre care majoritatea erau civili.

Într-un videoclip publicat online, Voight, în vârstă de 84 de ani, nu s-a abţinut şi şi-a atacat dur fiica Angelina: „Sunt foarte dezamăgit că fiica mea, la fel ca mulţi alţii, nu înţelege cinstea lui Dumnezeu, adevărului Dumnezeu”, a spus actorul.

Jolie, fost trimis special al Înaltului Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, poziţie pe care a abandonat-o, a acuzat Israelul că „a bombardat în mod deliberat copii, femei, familii, lipsiţi de hrană, medicamente şi ajutor umanitar”, încălcând flagrant Dreptul Internaţional.

Tensiunile sunt mai vechi

Ca răspuns, Voight a spus că este „dezamăgit şi de faptul că fiica mea nu înţelege că scopul Hamas este să anihileze ţara evreilor şi trebuie să ne apărăm”.

Relaţiile dintre tată şi fiică au fost întotdeauna complicate. Părintele nu s-a prezentat la nunta Angelinie cu Brad Pitt, în 2014. Cu patru ani mai devreme, pe Twitter, ea îl numisese „fascist jenant”, în urma sprijinului oferit lui Trump, când a spus că Joe Biden este o ameninţare pentru America.

Jurnalista Victoria Brownworth, la acea vreme, a comentat ciocnirea dintre cei doi: „De fiecare dată când Jon Voight apare pentru a spune ceva jenant sau fascist, serveşte să ne reamintească de ce fiica lui, Angelina Jolie, nu vrea să aibă nimic de-a face cu el şi s-a dedicat cauzelor umanitare legate de femei şi copii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici