Anglia s-a răzgândit: nu mai redeschide şcolile primare momentan, de teama COVID-19

  • Elevii din clasele primare nu pot reveni la şcoală, aşa cum prevedea guvernul britanic.
  • Autorităţile britanice au precizat că examenele vor fi susţinute anul viitor.
  • Marea Britanie se află pe locul doi la nivel mondial în ceea ce priveşte numărul deceselor provocate de COVID0-19.
753 afișări
Imaginea articolului Anglia s-a răzgândit: nu mai redeschide şcolile primare momentan, de teama COVID-19

Anglia s-a răzgândit: nu mai redeschide şcolile primare momentan, de teama COVID-19

Schimbare de planuri pentru copiii din Anglia. Nu se vor reîntoarce la şcoală înainte de luna Septembrie,  după ce guvernul britanic a anunţat că ţara se confruntă încă cu pandemia provocată de noul coronavirus, informează euronews.com.
 
 Copiii cu vârste între 5 şi 11 ani ar fi trebuit să revină în bănci pentru o perioadă patru săptămâni, înainte de vacanţa de vară, conform planului original al autorităţilor, care reiterează faptul că Marea Britanie este pe locul doi în lume la numărul deceselor provocate de COVID-19. 
 
La polul opus, şcolile din Franţa, Italia şi Germania s-au deschis luna trecută. 
 
Secretarul de stat în Educaţie, Gavin Williamson, a precizat, marţi, faptul că guvernul britanic lucrează la o serie de măsuri pentru ca şcolile să fie medii sigure pentru copii. Acesta a precizat, totodată, că examenele vor fi susţinute anul viitor. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici