Animalele de la Zoo Gaza suferă de foame. Printre cuşti s-au refugiat mai mulţi palestinieni

Printre cuştile animalelor s-au refugiat numeroşi palestinieni care fug de război.

157 afișări
Imaginea articolului Animalele de la Zoo Gaza suferă de foame. Printre cuşti s-au refugiat mai mulţi palestinieni

Animalele de la Zoo Gaza suferă de foame. Printre cuşti s-au refugiat mai mulţi palestinieni

Maimuţele, papagalii şi leii sunt înfometaţi deoarece grădina zoologică nu a mai fost aprovizionată cu alimente de la începerea conflictului din Gaza.

Patru maimuţe au murit deja, iar a cincea este atât de slăbită încât nu se poate hrăni nici măcar atunci când este disponibilă mâncare, a declarat proprietarul grădinii zoologice, Ahmed Gomaa, potrivit Reuters.

El se teme şi pentru cei doi pui de leu ai săi.

„Îi hrănim cu pâine uscată înmuiată în apă doar pentru a-i ţine în viaţă. Situaţia este cu adevărat tragică", a mai spus Gomaa.

Mama puilor a pierdut jumătate din greutate de când a început conflictul, trecând de la mese zilnice de pui la porţii săptămânale de pâine, a adăugat el.

De foame suferă şi oamenii care s-au refugiat în grădina zoologică. Aprovizionarea se face cu greutate în Gaza şi alimentele sunt foarte rare. În grădina zoologică privată, administrată de familia Gomaa, a apărut un şir de corturi de plastic pentru oamenii care fug din calea războiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zoo,
gaza,
animale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici