ANM: Cod GALBEN de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară/ Este vizat şi Blajul, unde are loc vizita Papei Francisc

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţă, mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceaţă pentru judeţele Alba, Mureş, Harghita şi Covasna, valabile până la ora 10.00.

147 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod GALBEN de ceaţă pentru mai multe judeţe din ţară/ Este vizat şi Blajul, unde are loc vizita Papei Francisc

Cod galben de ceaţă în Alba, Harghita, Mureş şi Covasna. E vizat şi Blajul, unde e aşteptat Papa

În judeţele Alba, Covasna, Mureş şi Harghita, meteorologii avertizează se va semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri.

Avertizările expiră la ora 10.00.

Potrivit programului oficial, Sfântul Părinte a plecat de la Bucureşti cu avionul duminică, la ora 9.00, cu direcţia Sibiu, de unde va merge cu elicopterul la Blaj, sediul istoric al Bisericii Române Unită cu Roma, Greco-Catolică. Aici, Suveranul Pontif va celebra Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie cu beatificarea a şapte episcopi greco-catolici martiri, ritul sacru desfăşurându-se pe Câmpia Libertăţii de la Blaj. Papa Francisc va prezenta omilia celebrării euharistice şi va recita antifonul marian pascal ”Regina Coeli” (”Bucură-te, Regina Cerului”).

Taguri:
ceaţă,
papa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici