ANP: Niciun deţinut din Craiova şi Codlea nu se afla în învoire la data jafului

Nicio persoană încarcerată în penitenciarele Craiova şi Codlea "nu se afla în învoire" la data comiterii jafului armat de la Braşov a informat, sâmbătă, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

25 afișări
Imaginea articolului ANP: Niciun deţinut din Craiova şi Codlea nu se afla în învoire la data jafului

ANP: Niciun deţinut din penitenciarele Craiova şi Codlea nu se afla în învoire la data jafului armat (Imagine: Mediafax Foto)

"La data la care s-a comis acest atentat, nicio persoană condamnată la pedepse privative de libertate , din penitenciarele Craiova sau Codlea, nu se afla în învoire", se spune în comunicatul ANP, remis agenţiei MEDIAFAX.

ANP mai precizează că "dată fiind ora la care s-a produs jaful armat, nicio persoană condamnată la privarea de libertate, aflată în sistem deschis sau semideschis, nu putea fi implicată în acest atentat".

Ministrul de Interne, Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că principalul suspect în cazul jafului armat, urmat de dublu asasinat de la Braşov este un cetăţean moldovean "care acum cinci ani a mai avut două acţiuni similare celei de la Braşov".

"În Braşov a fost ridicat principalul suspect, în acest caz. Este un cetăţean moldovean care acum este audiat de procurori şi poliţişti", a spus Dragnea

El a arătat că a existat un cerc de suspecţi şi că poliţiştii mai caută şi pe alţi posibili autori.

Dragnea a arătat că principalul suspect, care a fost ridicat, este un cetăţean moldovean care acum cinci ani a mai avut două acţiuni similare celei de la Braşov.

Citeşte şi:

IPJ Braşov: Serghei Gorbunov, suspect în cazul asasinatului (Video)

Reprezentanţii Penitenciarului Craiova: Nu avem deţinuţi învoiţi

Principalul suspect al atentatului de la Braşov, un cetăţean moldovean, cu antecedente penale

Portretul robot al atacatorului de la Braşov

Autorul jafului armat de la Braşov, căutat de sute de poliţişti şi jandarmi (Video)

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb


 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici