Antonescu şi Tăriceanu, citaţi ca martori într-un proces intentat Laviniei Şandru de Ruşanu

Liderul PNL Crin Antonescu, şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu au mers, marţi dimineaţă, la Judecătoria Sfântu Gheorghe, unde au fost citaţi ca martori într-un proces pentru calomnie intentat de liberalul Dan Radu Ruşanu preşedintelui PIN, Lavinia Şandru.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu şi Tăriceanu, citaţi ca martori într-un proces intentat Laviniei Şandru de Ruşanu

Antonescu şi Tăriceanu, citaţi ca martori într-un proces intentat Laviniei Şandru de Ruşanu (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Cei doi lideri PNL s-au prezentat, în jurul orei 9.00, la Judecătoria Sfântu Gheorghe, fiind chemaţi în sală după aproximativ o jumătate de oră, însă, dat fiind faptul că avocatul Laviniei Şandru nu a ajuns, judecătorul a decis să mai amâne şedinţa, cu încă o jumătate de oră.

Dan Radu Ruşanu a acţionat-o în judecată pe Lavinia Şandru după ce liderul PIN a afirmat, în urmă cu aproape trei ani, că acesta s-ar afla în centrul unui grup de interese şi că ar fi plasat oameni în diferite posturi creând "o caracatiţă financiară".

Pentru aceste afirmaţii considerate calomnioase, Ruşanu a cerut o despăgubire simbolică de un leu.

Procesul a fost strămutat la Judecătoria Sfântu Gheorghe de la Slatina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici