Video Antonio şi-a luat "zborul" de la munte şi a aterizat cu kite-ul direct pe valuri, în Mamaia

  • Antonio a renunţat la vacanţa în Spania şi Turcia ca să facă acrobaţii în aer, la Mamaia, la 12 metri deasupra apei
  • Dacă nu vrei adrenalină, poti sa admiri “flota” de kite-uri de pe sezlong, cu un cocktail în mână
  • Fii pe val! Ai liber la mare fără declaraţia pe proprie răspundere
911 afișări

Antonio caută vânt la mare, nu soare! A renunţat să meargă cu kite-ul în Gokceada, Turcia, unde pleca de obicei şi, în primul weekend liber, a fugit la Marea Neagră. Stă pe valuri 5 ore pe zi. Dacă vrei să înveţi sportul acesta de la un instructor plăteşti 50 de euro şi esti pe val! Dacă te laşi dus de vânt poţi să ajungi până la 30 de metri deasupra apei. Un echipament nou costă 2500 de euro, iar second hand în jur de 500 de euro.

Antonio Chiorean: E primul weekend fără declaraţie aşa că am profitat de moment şi am fugit la mare. Afară sunt undeva la 25 de grade, apa are vreo 14, 15 grade, nu mai contează oricât de frig ar fi fost.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici